vlmobiliteit
Caravan & Caravanaccessoires


Voortent kopen

Een voortent kopen kan een flinke investering zijn en daarom is het belangrijk dat je je van tevoren goed oriënteert zodat je uiteindelijk een voortent aanschaft die bij je wensen en gebruik past. Let daarom op de volgende punten bij het aanschaffen ongeacht of je een grote voortent of een lichtgewicht voortentje gaat kopen.

  • Juiste type voortent: het is belangrijk dat je een voortent uitzoekt die geschikt is voor je voertuig. Er is niets vervelenders dan aankomen op de camping en er achter komen dat je nieuwe voortent niet geschikt is voor jouw caravan.
  • Materiaalkeuze: kies een materiaal dat bij jouw vakantiedoel past. Ga je een voortent kopen om mee rond te trekken of koop je er een voor een vaste plek? Ga je rondtrekken dan kun je het beste een voortent met dun en lichtgewicht tentdoek nemen. Ga je een voortent kopen voor de winter? Kies dan voor het robuuste PVC materiaal.
  • Het formaat: kies altijd een voortent die groot genoeg is voor jouw gezinssamenstelling of wensen. Heb je een groot gezin of heb je een gigantische kampeeruitrusting? Kies dan een voor tent die groot genoeg is. Heb je geen behoefte aan veel ruimte? Dan voldoet een kleine voortent ook. Houd rekening met een voortent kopen dat een lege voortent vaak té groot lijkt. Bedenk dus van tevoren wat je allemaal mee wilt nemen en plaats dit in gedachten al in de tent. Passen je spullen er in dan is de tent groot genoeg.
  • Wij hebben diverse merken in het assortiment die wij u kunnen leveren. Vul hieronder het formulier in, en wij maken een passende offerte.
Offerte